Петър Волгин, Фейсбук След лишената от всякаква политическа логика кандидатура на

...
Петър Волгин, Фейсбук След лишената от всякаква политическа логика кандидатура на
Коментари Харесай

Волгин: Естествено е властта да си вземе шефче от обслужваща телевизия и да го пробута за кмет

Петър Волгин, Facebook

 

След лишената от всякаква политическа логичност кандидатура на Васил Терзиев през днешния ден се появи още една такава. Изключително нелогично е да предлагаш за претендент за кмет на столицата човек, който, първо, разбиране си няма по какъв начин се вземат решение проблемите на София /веднага споделям, че аз също нямам такова разбиране, но въпреки всичко не съм кандидат-кмет/ и, второ, до този миг не е заемал каквато и да било позиция по какъвто и да било въпрос. Ние не знаем Хекимян либерал ли е или реакционер, националинст или глобалист, ляв или десен. Е, по какъв начин можеш да направиш осведомен избор тогава!?


Всъщност удовлетворен съм, че двете ръководещи партии издигат такива несъстоятелни кандидатури за кмет на София. Това усилва възможностите на опозиционните претенденти. Иска ми се на балотаж да отидат Деян Николов от " Възраждане " и Ваня Григорова от Българска социалистическа партия и коалиция. Доскоро това звучеше като цялостна измислица. Но в този момент съм съвсем сигурен, че най-малко единият от двамата опозиционни претенденти ще отиде на втори тур.


P.S. Изключително смешни са ми воплите от вида: " Ауууу, но какво става с публицистиката!!! Ауууу, ма тя не била самостоятелна, какъв смут!!! " Подобни вопли демонстрират тотално двуличие. Всички чудесно знаем, че огромните малките екрани са обслужвали, обслужват и ще обслужват властта. Която и да е тя. Така че няма нищо по-естествено от това властта да си вземе шефче от една от обслужващите малките екрани и да го пробута за кмет. Така че хайде да спрем с лицемерните сълзи за " самостоятелната публицистика ".

 

 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР